Stílus

Roppant szexis kép tűnt fel Halle Berry hátán

A színésznő nagyon büszke az új szerzeményére. Mostantól valószínűleg minden háziasszony így fog rántottát sütni.

Halle Berry masszívan középkorú nő, 52 éves múlt. A Golden Globe-díjas amerikai színésznő azonban véletlenül sem sorolja magát ebbe a korosztályba, nagyjából 35-40 közé teheti saját korát. Ekkor szoktak a nők még mindenféle őrültséget elkövetni, kipróbálni, új utakon kóborolni. (Az ötödik x felett azért inkább a műló idő nyomainak eltüntetésével vagyunk elfoglalva…)

Berry most azzal örvendeztette meg elsősorban saját magát, majd az Instagramra kiposztolt fotónak köszönhetően rajongótáborát is, hogy egy gyönyörű hátfestészeti alkotást villantott a nagyérdeműnek. Magyarul bemutatta legújabb tetkóját.

A gerincoszlop mentén végigfutó inda, amelyről jobbra-balra levelek „hajolnak” a hátára, szerencsére az ízléses body-art kategóriába esik, nem sok vizet zavar, ugyanakkor lássuk be, elég szexis tud lenni. A kép alá pedig ennyit írt: „Ki mondta, hogy nem vagyok sellő?”

Hogy a sellők tudnak-e rántottát készíteni, egyelőre még nem tisztázott, mint ahogy abban sem vagyunk bizonyosak, hogy Berry új divatot teremt majd a konyhában sütögető háziasszonyok outfitjét tekintve.