Csillagok

A babaváró ajándékok árulkodtak Harry és Meghan gyerekének a neméről

Anglia izgalma lassan már nem is fokozható, ha Harry és Meghan születendő gyermekéről van szó. Tényleg, már csak napok vannak hátra a szülésig, de a találgatásokból nem lehet kifogyni. Fiú vagy lány? Mi lesz a neve?

A brit Us Weekly magazin újabb részletet tudott meg Meghan hercegné Yorkba tartott babaváró bulijáról. Az már kiderült, hogy igencsak drága party volt, sok rajongót sokkolt is, hogy közel 200 ezer dollárba, azaz 55 millió forintba került a baba-buli, de azért az újabb infóknak senki nem fordít hátat.

fotó: twitter.com/KensingtonRoyal

fotó: twitter.com/KensingtonRoyal

Szóval, Meghan egyetlen ajándékot sem nézett meg. Akkor mindenki azt gondolta, hogy a bontogatással meg akarja várni férjét is, ahogy ez illik. De kiderült, hogy nem Harry hiánya késztette arra, hogy ne kukucskáljon bele az ajándékokba. A bulvárlap szerint, azért nem nézték meg a csomagokat, mert nem akarták ily módon elárulni a gyerek nemét.

Persze az is érthető, hogy ezt továbbra is titokban szeretnék tartani. Mint, ahogyan azt is, hogy mikorra várható a royal baby. De vannak olyan információk is, hogy a vendégek – például a Cooney házaspár, vagy Serena Williams – pontosan tudják, hogy a születendő gyerek kisfiú lesz.
És, ha ez igaz, az is lehetséges, hogy Harry nem is annyira örül. Még tavaly ősszel, amikor bejelentették, hogy Meghan terhes, történt egy eset.

fotó: twitter.com/KensingtonRoyal

fotó: twitter.com/KensingtonRoyal

Harry herceget több rendezvényen is egyedül jelent meg, és egyszer csak, ahogy sétált a felesége nélkül az összegyűlt rajongók tömegei között, valaki kiáltozni kezdett utána. A rajongó csupán annyit mondott a hercegnek, hogy „I hope it’s a girl!”, vagyis „Remélem, hogy kislány!”. Harry herceg pedig azt válaszolta: „So do I!”, ami annyit jelent: „Én is remélem!”. A nagy kérdés egyébként heteken, vagy napokon belül kiderül, mert Meghan pocakja arról árulkodik, hogy már nincs sok hátra a szülésig.