Szerelem

Amit soha ne mondj a pasidnak szex közben

Ha azt szeretnéd, hogy ez a férfi végre megmaradjon melletted, akkor figyelj arra is, hogy mit mondasz neki az ágyba. A szavak ereje erős, és túl gyorsan, túl komoly sértődéseket okozhatnak.

„Az exem ezt nem így csinálta.”

Nincs annál rosszabb, ha a volt pasidhoz hasonlítod. Akár ez még pozitív kicsengésű is lehet, de nem az. Értheted te úgy, hogy jobb, mint volt, ő ezt nem így fogja venni. Soha ne emlegesd az exet, főleg ne ilyen körülmények között. Ja, és főleg ne az első alkalmakkor. Tudod, össze kell még szoknotok, csiszolódni fogtok egymáshoz, de ne az első alkalmakból ítélj.

jószeretkezés1

„Nem a méret a lényeg.”

Ez az a mondat, amiből soha nem jössz ki jól. Ha így is gondolod, akkor is félre fogják érteni. Az lesz az első kérdés, hogy „miért, szóval az enyém nem elég nagy?”. Ekkor te jöhetsz a magyarázkodással, hogy nem úgy gondoltad, és a játékosság, stb számít; de már késő. Újra és újra vissza fog térni, hogy ezt hogy értetted, és oda a romantikának.

„Sokáig tart még?”

Na, ez is egy hangulatgyilkos mondat, ugye érzed? Egyrészt azt sugallod, hogy már unod, esetleg már olvasnál egy jó könyvet, vagy válaszolnál a messenger üzenetekre. Az öt perc szex amúgy sem minőségi szórakozás, és ne te legyél az, aki erre rászoktatja a férfit. Ha te el is élveztél már fordíts arra is nagyobb hangsúlyt, hogy neki is jó legyen.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

„Neked jó volt?”

Tudom, csak a filmekben van ilyen. Vagy mégsem? Ugye, hogy neked is kicsúszott már ez a kérdés, rossz helyen és rossz időpontban. Mert, egyébként jogos a kérdés, és kell is róla beszélni, de érezz rá arra, hogy mikor jött el ehhez a megfelelő alkalom.