Csillagok

Britney Spears visszavonul

Az egykori tinisztár már 37 éves, de nem a kora miatt döntött úgy, hogy kiszáll a szórakoztató ipar mókuskerekéből. Britney Spears édesapja egészségügyi állapota miatt hozta meg ezt a döntést.

Britney Spears nem csak slágereiről, de botrányos életéről is híres. Köztudott, hogy miután 2007-ben elvált férjétől, az énekesnő kissé megzuhant. 2007. februárjában drogrehabilitáción vett részt. Másnap kopaszra borotválta a fejét Los Angeles-ben. Ezután több gyógykezelésen is megjelent. Gyermekei felügyeleti jogát is elvesztette és nehezen talált vissza régi önmagához.

Britney 2011-ben, koncert közben Fotó: iStock.com/A.PAES

Britney 2011-ben, koncert közben Fotó: iStock.com/A.PAES

Britney-hez közeli források szerint 2007-es összeomlása óta másképp értékeli az életet, talpra állásában akkor egy ember tudott csak segíteni. Az édesapja. Aki viszont most beteg. Éppen ezért döntött úgy az énekesnő, hogy most csak az igazán fontos dolgokkal akar foglalkozni, és annyi időt szeretne beteg apjával tölteni, amennyit csak lehet.

Barátai úgy gondolják, édesapja nélkül talán soha többé nem tért volna vissza a színpadra, de nem így lett, és még tavaly nyáron is nagyszabású koncert-turnét csinált végig. Hogy döntése a visszavonulásról most mennyire végleges, még nem tudni, de a rajongók bíznak édesapja gyors gyógyulásában.