Kultúra

Ősszel bemutatkozik Kópé, a szobaeb

Tüneményes, lusta és kissé nagyképű, de mindenkinek a kedvence lesz Kópé, a szobaeb. Kevin Johnson legújabb családi vígjátéka szeptember 12-én kerül a hazai mozikba.

Kópé jön, lát és mindenki szívét elrabolja. A cuki eb bár kissé elkényeztetett, és azt hiszi, a világ körülötte forog, a sok-sok izgalmas kaland során kiderül, a szíve mindig is a helyén van. A kis blöki bármennyire nehéz helyzetbe kerül, azt biztosan tudja, hogy a feltétel nélkül szeretet ereje mindennél hatalmasabb.

Fotó: Freeman Film

Fotó: Freeman Film

Igazán jól csak a díszpárnán érzi magát, és az élete nem is lehetne ettől vidámabb: jómódú gazdija egyetlen szeme fénye, imádja, óvja és a legfinomabb falatokkal, a legszuperebb játékokkal kényezteti őt. Ám mikor váratlanul meghal az idős milliomos nő, – kapzsi rokonai legnagyobb meglepetésére – a gazdag asszony az egész vagyonát Kópéra, és annak leendő új gazdájára hagyja.

Mikor Kópé váratlanul eltűnik, a mohó rokonok mindent bevetnek, hogy visszaszerezzék a kis blökit, és vele együtt a hatalmas örökséget. A kutyus után erednek, aki most már az utca négylábú törvényei szerint tengeti napjait, és megannyi izgalmas, olykor veszélyes kalandba keveredik új barátaival. Ráadásul, ahogy az ilyenkor lenni szokott egy új gazdilány is feltűnik a színen, aki talán mindenkinél jobban tudná szeretni Kópét.

Az animációs filmen az egész család jót nevethet, és ez az alkotás is olyan, ami a szórakozás mellett, még nevel is.