Szerelem

A 69-es után itt a 70-es szexpóz

Fellélegezhetnek azok, akiknek már túl unalmas volt a 69-es póz az ágyban. Megszületett a 70-es is, ami bár eddig is létezett, de most neve, vagyis száma is lett. Azért kondi kell hozzá.

A 70-es pozíció a 69 „nagytestvére” – számol be róla a brit The Sun című lap. Szerencsére a 70-esnél is kölcsönös az adás és a kapás, szóval senki nem marad ki a jóból, de azért egy kis csavar van benne. A hagyományos változathoz képest ehhez a pózhoz erőnlétre is szükség lesz.

Fotó: iStock.com/FOOTAGE VECTOR PHOTO

Fotó: iStock.com/FOOTAGE PHOTO

Itt a nő kézen állásban kezd, és a lábaival átkulcsolja a férfi nyakát, miközben ő térden áll. Azt követően a férfi kinyújtja a lábait, miközben a nő még mindig a kezein támasztja a testsúlyát, majd a nő átkulcsolja a kezeivel a férfi hátát, aki teljesen kiegyenesedik. Így a nő a szájával épp hozzáfér a férfi nemi szervéhez, miközben a férfi is kényeztetni tudja a párját.

Így leírva azért nem tűnik, olyan egyszerűnek, a kép azért többet segít. De nyugodtan lehet kísérletezni, hátha valakinél megszületik a 71-es is, ami minden eddigi sikert túlszárnyal.