Csillagok

Hogyan végezhetünk szerelmi mágiát otthon?

Jártál már jósnőnél? Tudod, hogy otthon is végezhetsz mágiát? Megmutatjuk hogyan.

Van, aki azért fordul jósnőhöz, mert beszélgetni akar, más útmutatást vár. nagyon sokan megerősítést. Sokan pénzügyi terveik megvalósításához kérnek segítséget. Esetleg egészségi állapotukról tesznek fel kérdéseket. Mások párkapcsolati problémával fordulnak jósnőhöz. Pedig vannak otthon is elvégezhető mágiák.

Fotó: iStock.com/BERKO85

Fotó: iStock.com/BERKO85

Szerelmi bevonzás mágia

Szükséges hozzá 2 db piros gyertya – férfi és nő

Meg kell személyesíteni a gyertyákat, vagyis kézbe kell venni és elképzelni, hogy ez a gyertya az adott személyt jelképezi. A gyertyákat néhány napig egymástól távol fel kell tenni egy polcra Naponta meg kell gyújtani és egyre közelebb tenni egymáshoz, közben el kell képzelni hogy egyre közelebb kerülünk mi, magunk is szerelmünkhöz.

Minden nap egyre közelebb kell tenni a gyertyákat. Amikor teljesen egymás mellé kerülnek, összeolvasztani őket.

Mit tegyek, hogy tetsszek neki?
Keressünk elő egy jól sikerült fényképet önmagunkról. Telihold idején vágjuk ki szív alakúra s a szélét különböző színű fonalakkal szegjük körbe! Tegyük rámába és állítsuk az éjjeliszekrényre vagy az asztalra. Rakjuk körül legkedvesebb virágainkkal, vanília illatú gyertyával – mint a keleti oltárt szokás. Álljunk a kép elé, gyújtsuk meg a gyertyát, és ne gondoljunk másra, csak arra, hogy milyen szépek vagyunk azon a képen.

Fotó: Pexels/ CC0 License

Fotó: Pexels/ CC0 License

Szeretnék végre őszinte szerelmet érezni
A növő hold fényében tegyünk kis dobozkába néhány csepp illatos növényi olajat, egy kis fürtöt a hajunkból, és valamilyen apró tárgyat, vagy ékszert, ami nagyon fontos, úgy érezzük nélkülözhetetlen nekünk Valamint kevés koriandert, köményt és sáfrányt! A dobozkát kössük át aranyszínű zsinórral! Most már csak az a dolgunk, hogy – mintegy áldozati ajándékként – nyújtsuk át a dobozt az éjszakai égnek és kérjük a sors segítségét.

Szeretném, ha elcsábítana
Készítsük el az alábbi mágikus italkeveréket: egy deci konyakba tegyünk citrom- és narancsszeleteket, hagyjuk állni két órán keresztül! Tegyünk hozzá ánizs kivonatot, és további két órán át pihentessük a keveréket! Ezután finom szűrőn át csepegtessük pohárba az italt! Ha ezt partnerünkkel közösen megisszuk, a férfi többé nem tud nekünk ellenállni!