Csillagok

Ilyen boldog talán még sosem volt Nicole Kidman

A Hatalmas kis hazugságok sztárja néhány napja osztotta meg Instán, férjével Keith Urbannal közös szerelemittas fotójukat.

Nicole és férje 13 éve házasok és láthatóan még mindig szerelmesek. Az Instagram-fotón szinte hallani Nicole dorombolását.

Fotó: instagram.com/nicolekidman

Fotó: instagram.com/nicolekidman

Nicole Kidman és Tom Cruise 2001-ben váltak el, a színésznőt ezután több színész kollégájával is hírbe hozták, egy darabig járt Lenny Kravitz-cel is, végül a nagy ő 2005-ben toppant be az életébe, Keith Urban új-zélandi és ausztrál country-énekes személyében.

2006. június 25-én másodszor is férjhez ment, ezúttal a countryzenészhez. 2008. júliusában megszületett gyermekük, aki a Sunday Rose nevet kapta. Tovább bővült közös családjuk Keith-tel, amikor 2011 januárjában hozzájuk került az előző év decemberében született Faith Margaret is, akit – mivel Nicole nem tudott teherbe esni – béranya hordott ki.

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

„Ők ketten tényleg egymás lelki társai, másik felei. Rendszeresen szánnak időt találkozókra kettesben, és soha nem tekintik a másik szerelmét magától értetődőnek” – mondta egy barátjuk.
Bár áprilisban még az a pletyka járta, hogy Nicole és Keith házassága válságban van – különösképpen, hogy Nicole az anyukájával ment vakációzni – most mégis úgy tűnik minden a legnagyobb rendben.

A sztárvilágban, amely körülveszi őket, meglehetősen nehéz fenntartani egy egészséges párkapcsolatot. Nicole Kidman úgy érzi, tudja, mi a boldog házasság titka – legalábbis az ő esetükben bevált a dolog. A Hatalmas kis hazugságok sztárja szerint kulcsfontosságú például a határok felállítása az otthonban.  „Pontosan tudjuk, mit engedhetünk meg magunknak otthon és mit nem” – mondta Nicole, majd folytatta: „Nincs tévénk a hálóban, mi ilyen pár vagyunk. Nagyon ajánlom egyébként mindenkinek. Az ágyban számítógéppel sem foglalkozunk.”