Csillagok

Eva Longoria megint meglepte a közönséget

A spanyol származású színésznő lépten-nyomon meglepi rajongóit. Legújabban azzal, hogy beszél franciául.

Eva Longria néhány napja megosztott egy videót, melyben Franciaországban promotálja új filmjét, a Dora és az Aranyvárost. Az Insta posztján franciául beszélt. A rajongók teljesen elaléltak a kiejtésétől és nyilván a gesztustól, hogy mi mindenre képes a sokoldalú színésznő filmje népszerűsítése érdekében.

 

A Dóra, a felfedező című sorozat hosszú éveken át futott a Nickelodeon csatornán. Habár a rajzfilmsorozatból sokat tanulhattak a lurkók, a szülők mégis falra másztak tőle. Éppen ezért mindenki egy emberként hördült fel, amikor kiderült, hogy élőszereplős feldolgozást kap.

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

A történet szerint Dora miután élete nagy részét azzal töltötte, hogy felfedezte a dzsungelt a szüleivel, semmi sem készíthette fel Dórát a lehető legveszélyesebb kalandra – a gimire. Mivel a felfedező bőréből kibújni nem tud, Dóra hamarosan azon kapja magát, hogy kis csapata – Csizi, (legjobb barátja, egy majom), Diego, egy rejtélyes dzsungellakó és néhány szedett-vedett tini – élén elindul megmenteni a szüleit (édesanyja szerepét játssza Eva Longoria), és megfejteni az eltűnt inka civilizáció megoldhatatlan rejtélyét…

Fotó: shutterstock

Fotó: shutterstock

Eva Longoria nagyon élvezte a forgatást és a szerepet élete fontos momentumának tartja, ahogy mondja mindig is együtt élt ezzel az ikonnal, amit Dora képvisel a történetben.

Sokunkban Eva nem Dora anyukáját jelképezi, sokkal inkább tudtunk azonosulni Született feleségek-beli szerepével. Eva elmondtam hogy szívesen bújna újra Gabrielle Solis bőrébe, akit nyolc éven át alakított a Született feleségek című sorozatban. A kérdésre, miszerint mivel lehetne meggyőzni, hogy csatlakozzon egy esetleges folytatáshoz, így felelt: Nem kellene hozzá semmi. Én lennék az első, aki leszerződne a reboothoz. Hiányzik nekem Gaby. Hiányzik, hogy az ő bőrében legyek.