Egészség

4 egészségtudatos lánybúcsúötlet, amelyek egyáltalán nem közhelyesek

Sokan nem vágyunk a klasszikus leánybúcsús felállásra, és nem akarunk egy utolsó, vad éjszakát a városban – inkább kreatív módon szeretnénk lezárni az életünk szingli fázisát. Ehhez adunk most olyan tippeket, amelyek ráadásul még egészségtudatosak is, így attól sem kell félnünk, hogy nem fogunk beleférni az esküvői ruhánkba.

Túrázzunk

Lehet, hogy nem ez az első, ami az eszünkbe jut, ha a leánybúcsúra gondolunk, de nagyon jó élmény lehet, ha a barátnőkkel kibérelünk egy erdei kis házat, és körbejárjuk a környéket. A túrázás nagyon jól össze is kovácsolja a csapatot, ráadásul tudunk beszélgetni is, nem úgy, mint egy hangos pubban vagy diszkóban. Elvonulunk a civilizációtól egy kicsit, sétálunk, főzőcskézünk és borozunk – tökéletes hétvégének hangzik!

Menjünk jógatáborba

Ha szeretnénk igazán egészségtudatos módon megszervezni a leánybúcsút, kössük össze egy jógatáborral olyan helyen, ahol gyönyörű a környezet. Az ilyen táborokban mindennap jógázhatunk, egészséges ételeket ehetünk és főzhetünk, és kipihenhetjük a mindennapok fáradalmait.

Fotó: iStock.com/ kasto80

Fotó: iStock.com/ kasto80

Próbáljunk ki valami újat együtt

Ha nem is tudunk napokig elvonulni, még mindig ott a lehetőség, hogy kipróbáljunk valami teljesen újat együtt. Menjünk el poledance-órára, vagy vezessük be a kevésbé sportos barátnőket a jóga rejtelmeibe. A sport mindig összehozza az embereket, utána pedig még egészen nyugodtan elmehetünk együtt valahová bulizni vagy beülni is.

Maradjunk otthon

Nem hangzik túl izgalmasnak, de sokszor az ehhez hasonló bulik a legjobbak: hívjunk át mindenkit magunkhoz, társasozzunk, borozgassunk, filmezzünk, és egy-két napig csak foglalkozzunk egymással. Végtére is ez az utolsó olyan időszak, amikor még hajadonként tudunk összeborulni a lányokkal – nem mintha később ne tudnánk ilyen programokat csinálni, de egy esküvő mégiscsak vízválasztó az ember életében.