Otthon

Praktikus és modern minikonyhák – mert nem a méret a lényeg!

Bár a gasztronómia remekművei általában nem minikonyhákban születnek, ügyes térberendezéssel praktikus főzőtereket lehet kialakítani minimális alapterületen is. Általában szingli hölgyek és agglegények kedvencei a minikonyhák, de szárnyaló fantáziával megáldott családos anyukák egy ügyesen kialakított, műhelyként funkcionáló konyhában is képesek gazdag ízkombinációjú étkek készítésére, amelyekkel szeretteiket naponta elbűvölhetik.

Natúr-fekete dizájn

A természetes enteriőr kedvelői bizonyára rajonganak az alábbi minikonyháért. Parányi helyen került kialakításra ez az igazán látványos, élhető terű teakonyha, amelyben minden megtalálható, ami a főzőcskézéshez feltétlenül szükséges.

 

Szekrénykonyha

Kíváncsi szemek elől rejtve maradhat konyhaműveleteink helyszíne. Baloldalon alapfelszerelés a mosogatómedence, jobboldalon az aprócska főzőfelület. A lábazatba beépített szellőzőrács biztosítja a középen található hűtőszekrény által termelt hő kiáramlását.

L alakban

Az L alakú elrendezés komfortos munkakörülményeket biztosít a háziasszonyok számára. Két lépéssel minden munkaterület elérhető és kézre esik.

 

Felnyitható

Ennél költséghatékonyabb konyhakialakítás aligha képzelhető el főzési célokra. A legkisebb terek kihasználására fejlesztették ki a kompakt konyhát. Felnyitható/lecsukható fedeles megoldásával több funkcióra is használható.

 

Konyhafal plafonig

Amennyiben tökéletesen ki szeretnénk használni minden területet, vertikálisan is terjeszkedjünk a maximumig. A fal szinte teljes felületét kihasználó konyhafal igazán praktikus, rengeteg tárolóhely adódik benne.

Költözködők figyelmébe

A rozsdamentes acél, alumínium és a fekete, nagy kopásállóságú műanyag borítás egyedülálló dizájn. A másfél méternyi komfortos, utazóbőröndre emlékeztető kompakt konyha agglegények kedvence lehet. Fedele felnyitott állapotban polcként, lecsukott helyzetben tárolófelületként szolgál.

 

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.