Siker

Megható történetek az emberi jóságról

A kedves gesztusok nemcsak annak a napját aranyozzák be, aki kapja őket, hanem azét is, aki adja. A következő történetek szereplői olyan figyelmességgel ajándékoztak meg idegeneket, mely talán egy életen át mosolyt csal az arcukra.

Miközben sok példát látunk arra, hogy az emberek figyelmetlenül rohannak el egymás mellett, szerencsére számos pozitív történet is akad, mely azt mutatja: nem veszett el teljesen az apró gesztusokban rejlő kedvesség. Legalábbis ezt tanúsítja a Best Life gyűjtése twitterezők élményeiből.

A vigasztaló hölgy

„Egyszer épp nagyon sírtam a vonaton, miután egy fiú összetörte a szívemet. Egy hölgy megkérdezte, mi a baj, és átbeszélgettük az egész utat. Csak akkor jöttem rá, hogy neki hat megállóval előbb kellett volna leszállnia, és csak azért utazott tovább, hogy engem vigasztaljon” – írta Sammy Nickalls.

unsplash.com/Viviana Rishe

unsplash.com/Viviana Rishe

Isten hozott Londonban!

„Nemrégiben költöztünk Londonba az Egyesült Államokból, és bevásárolni mentünk, amikor egy idősebb hölgy felfigyelt az akcentusunkra, és beszélgetést kezdeményezett. Ahogy kiértünk a boltból, ott várt minket a kedvenc kenyerével, hogy ezzel az ajándékkal köszöntsön minket az országban” – írta Allison-o-Lantern.

Az esernyő

„Eltévedtem Bostonban, mert rossz címet kaptam. El volt törve mindkét könyökön, és még az eső is zuhogott, amikor egy autó lassított mellettem, és a benne ülő egy hatalmas, narancssárga esernyőt nyomott a kezembe. Mielőtt megköszönhettem volna, már tovább is hajtott” – Dr. Mindi Palmer Fried

Életmentők

„Hajléktalan voltna Chicago külvárosában, és tél volt, jóval fagypont alatti hőmérséklet. Napok óta nem ettem és aludtam, amikor egy pakisztáni család, akiknek pékségük volt, behívott, levessel és fánkkal kínált. Szó szerint megmentették az életemet” – @lynlandon