Stílus

Nagyszerűen zöld színűben – Egyedi stílus, érzéki árnyalatokban elmesélve

A bennünket körülölelő világ egyre színesebb. Az európai divatban is egyre kedveltebb az afrikai nők pompázatos, szemet gyönyörködtető tarkasága. Merüljünk hát el a nagy divatházak és a kis butikok zöld ruháinak színkavalkádjában, engedjük, hogy a színek mindenféle mintázat nélkül keljenek életre szívünkben és lelkünkben. Ismerjünk meg néhány különleges és szemünknek néha szokatlan, szenvedélyesen friss színárnyalatot.

Borsózöld

A rafinált szabású overallt különlegesen élénk zöld árnyalata miatt baráti társaságban csak jajzöldként vagy papagájzöldként emlegetnénk.

 

Smaragdzöld

Démoni megjelenést nyújt ez a gyönyörű zöld esti viselet selyemkendővel, kesztyűvel.

 

Liliomzöld

A selyemoverall finom világoszöld tónusa finom lélekre vall.

 

Van Eyck-zöld

A modell különleges, Van Eyck festőművészről elnevezett színe jól passzol a formabontó hátmegoldáshoz.

 

Pávazöld

Pompás tónusa és szabásvonala ellenállhatatlanná varázsolja ezt a miniruhát.

 

Kelta zöld

A klasszikus stílus követői számára az elegancia előbbre való az aktuális divatirányzatoknál. Jó példa erre az az A vonalú ruha, mely egyszerre modern és tradicionális.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.