Te + Én

Csillagjegyek, akikből a végzet asszonya lehet

A nőiesség mindenkiben ott lakozik, de a csillagjegyünk is befolyásolja, hogy kiből, mennyire lesz igazi NŐ.

Kos

Sokan a Kosokat rossz tulajdonságaikkal azonosítják, pedig valójában ők kedvesek, ha hagyják. Imádnak pörögni, mindent megcsinálni, és mindenkit túlszárnyalni. Éppen ezért tökéletes amazon típus, aki akkor érzi magát a legjobban, ha hódíthat. Nem veti meg a piros tűsarkút és a szexi, fekete ruhát, de pontosan tudja azt is, hogy hol van a határ az elegáns és a közönséges között.

Forrás: Unsplash / Zohre Nemati

Forrás: Unsplash / Zohre Nemati

Oroszlán

Az Oroszlán számára a család majdnem olyan fontos, mint a Rákoknak. Bármit megtesznek érte, de ha még nincs, akkor azért, hogy hódítsanak, és a tökéletes életükhöz minden meglegyen. Egy finom illat, egy merész rúzs és akár a bohókás, göndör haj már elég is ahhoz, hogy istennőnek nézzenek ki, és így is fogják érezni magukat.

Mérleg

Kakukktojás vagy, ugye tudtad? A Mérleg könnyen átver bárkit, de ezt sosem rosszindulatból teszi. Kifelé azt mutatja, hogy védtelen és törékeny, neki aztán támogatásra van szükséges. A valóság viszont az, hogy erősebb, mint bárki más. És dögösebb, ha akarja. Bármikor képes vagy hódítani, hidd el nyugodtan!

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Skorpió

Erről a jegyről mintázták a nagybetűs Nőt. Ebben benne van a szexisség, a kedvesség, de épp úgy a hiszti és a figyelmetlenség is. De te ettől vagy tökéletes, és nem félsz megmutatni a hibáidat sem. Bármelyik pasi bomlani fog ezért, aztán már csak magára vethet, hogy túljártál az eszén.

Nyilas

A középpontban érzed jól magad, de csak akkor, ha akarsz valamit. Vagy inkább valakit. Akkor válsz a végzet asszonyává, amikor azzal célod is van, és pillanatok alatt bárkit magadba tudsz bolondítani. A nőiesség nálad nem csak álca, hanem adottság.